Skip to content

Wat

Wij gaan een goed georganiseerde boerderij opzetten, waar puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees. Alles van een hoge kwaliteit en voor een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Het wordt een plek waar het goed toeven is voor mens en dier. Een ervaren boer zal verantwoordelijk zijn voor het werk op de boerderij.

In Boxtel bestaat reeds en Herenboerderij die volop in bedrijf is. bekijk het onderstaande filmpje. In minder dan 2 minuten krijg je een aardige indruk van de enorme variatie aan gewassen en dieren op de Herenboerderij in Boxtel; van hennen en hanen tot fruitteelt, tuinbouw, runderen en varkens. En dat alles op minder dan 20 hectare en voor niet minder dan (uiteindelijk) 500 mensen (monden).


Wat Herenboeren is? Bekijk voor een korte introductie het bovenstaande filmpje.

Meedoen of op de hoogte blijven?

Wil je meedoen met Herenboeren Groningen? Vul dan onze intentieverklaring in!
We hebben (10 november 2022) het maximum aantal van 250 aspirant-leden bereikt. Dat betekent dat de eerste 250 aspirant-leden voorrang hebben bij inschrijving in de coöperatie wanneer de boerderij in bedrijf gaat. Wil je meedoen, dan kom je nu op onze wachtlijst. Komt er een plaats voor jou vrij, dan kun je alsnog (aspirant)lid worden van de coöperatie.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of van informatieavonden van Herenboeren Groningen?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.